Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Gratis levering ved køb af 6 valgfrie flasker

Vinhandel til dig der bor på Frederiksberg

Tæt på Frederiksberg, i Hvidovre, finder du Sømod Vine. Vi er en online vinshop, hvor du har mulighed for at gå på opdagelse i et lækkert udvalg af både rosé, hvidvin, rødvin samt mousserende vin som fx Cava og Sekt samt dessertvin. Hos Sømod Vine har vi fokus på kvalitetsvine inkl. vine, der er produceret miljøvenligt, og derudover finder du kun vine på vores webshop, som vi begge synes rigtig godt om. Vi har besøgt de fleste producenter vi har i webshoppen. 

Da Sømod Vine holder til tæt på Frederiksberg, vil vi ofte kunne levere hjem til dig samme dag du bestiller eller dagen efter du har bestilt. Hos Sømod Vine kan du også booke en virtuel vinsmagning sammen med vinklubben, venner eller familie. Emnet finder vi sammen, men det kunne fx være med fokus på økologisk vin og naturvin, spansk vin, vine uden sulfitter eller en specifik drue. Virtuelle vinsmagninger bookes efter aftale til om aftenen eller weekenden. 

HVORFOR HANDLE HOS OS?
1. Vi holder til tæt på Frederiksberg, nemlig i Hvidovre. 

2. Vi vil altid gøre hvad vi kan for at hjælpe dig, hvis du ønsker vejledning til valg af vin

3. Bestiller du 6 valgfrie flasker, så leverer vi hjem til dig, helt gratis! Og på hverdage vil vi ofte kunne levere samme dag du bestiller eller dagen efter.  

4. Du får 10% på dit køb hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

5. Vi afholder virtuelle vinsmagninger - emnet kan fx være økologisk vin & naturvin, spansk vin eller noget helt andet.

Har du spørgsmål? Så skriv endelig til os