Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Smagekasse til Aperitif, Fisk, Skaldyr og Salat

689,00 kr.

Turen går til Spanien med denne fremragende smagekasse!
Er det tid til at prøve noget nyt? Med denne smagekasse får du mulighed for at smage en række skønne sommerlige vine fra den økologiske og biodynamiske producent Parés Baltà, som er en af top-producenterne i Penedès, som ligger i Catalonien. Penedès er kendt for sine Cavaer, men Parés Baltà laver både lækker Cava samt lækker hvidvin, rosé og rødvin. Med disse vine får du også en smagekasse, som både passer til aperitif, fisk, skaldyr og en lækker salat - og selvfølgelig også som et godt glas hvis.  

Smagekassen indeholder 6 flasker ialt; 2 flasker rosé, 3 flasker hvidvin samt en flaske rosé Cava. Alle vinene er økologiske og dyrket biodynamisk.  

2 flasker Ros de Pacs: en herlig let og frisk økologisk rosé lavet på Grenache, Syrah og Cabernet Sauvignon. Den er velegnet til at nyde på terrassen eller til et måltid som fx en pastaret. Den har en flot mørk fersken farve samt duft af røde bær. 

2 flasker Blanc de Pacs: en frisk hvidvin, lavet på de traditionelle Cava-druer fra Penedès nemlig, Xarello, Parellada og Macabeu. Tre typer druer der her er dyrket med ønsket om at lave en hvidvin, der har en frisk og intens aroma fra druerne.

1 flaske Cosmic: Frisk, lækker og aromatisk hvidvin med en intens duft af bl.a. hvide frugter samt en lang eftersmag. Lavet på Xarello og Sauvignon Blanc. Kan fx serveres til en salat, fisk eller en let ost.  

1 flaske Cava Pink: klassisk Cava med et twist! Denne rosé Cava er en virkelig behagelig rosé Cava med små fine bobler. Den er lavet på de traditionelle Cava druer Parellada og Macabeu - men den 3. traditionelle drue Xarello, er skiftet ud med en af de store druer i Catalonien, nemlig Grenache. Cava Pink har en lys laksefarve samt en frisk og frugtig duft af røde bær samt et lille strejf af citrus og fersken. Smagen er frisk med noter af hindbær og jordbær. 
1
+
Tilføj til kurv