Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Smagekasse Sommer og Sol

599,00 kr.

Sommer og Sol Smagekasse
Med denne smagekasse får du mulighed for at finde din forårs og sommerfavorit, da den indeholder 6 forskellige vine - og både rosévin, hvidvin og bobler. Smagekassen Sommer og Sol indeholder nedenstående vine:

Nyt billede på vej, da Mirondela har fået ny label...

1 fl Ros de Pac 
Økologisk rosé fra spanske Parés Baltà i Penedès, Spanien. Parés Baltà er en økologisk producent, som siden 2012 også har dyrket sine vinmarker biodynamisk. Rosévinen er let og frisk samt lavet på Grenache, Syrah og Cabernet Sauvignon. Den er velegnet til at nyde afkølet på terrassen eller blive serveret til eksempelvis salat, pizza eller en pastaret. 

1 fl Entracte Piquepoul 
Virkelig skøn sommerhvidvin fra Les Caves Molière i Languedoc, Frankrig. Hvidvinen er lavet på 100% Piquepoul - en drue som måske ikke er helt så kendt herhjemme, og dermed en mulighed for måske at prøve noget nyt. Piquepoul findes primært i Languedoc, Rhone-dalen samt i Catalonien. 

Entracte Piquepoul har vundet sølvmedalje ved Concours des Grands Vin du Languedoc. Hvidvinen har en duft af citrusfrugter og grape og smagen er en blanding af frisk frugt som citrusfrugter og grønne æbler kombineret med en let sødme samt en let fylde.

1 fl HoneyMoon
Økologisk og frisk hvidvin med lidt sødme samt en duft af modne frugter som pære og abrikos. Hvidvinen kommer fra en af top-producenterne i Penedès, nemlig Parés Baltà. HoneyMoon er lavet på Parés Baltàs mest aromatiske Parellada druer, som står på de højeste bjerge i Penedès. Hvidvinen kan fx serveres til skaldyr, en lækker salat eller til blåskimmelost - eller som et godt glas hvidvin på terrassen. 

1 fl Mirondela
En super skøn sydfransk rosé. Den har en lys fersken farve og en duft af jordbær. Den har en let fylde samt en lang eftersmag. 
Nyt billede på vej, da Mirondela har fået ny label...

1 fl Cava brut
Klassisk, frisk og økologisk Cava fra Parés Baltà i "Cava-land". Cava'en har fået 4 ud af 6 stjerner af flaskehalsen.nu. Cava brut er lavet på de traditionelle druer fra Penedès, nemlig Xarello, Macabeu og Parellada. Den har små fine bobler, en skøn duft af æbler og pære samt et lidt cremet strejf, der giver den lidt fylde. Alt i alt en super skøn cava!

1 fl Blanc de Blancs
Bobler fra skønne Languedoc lavet på 100% Chardonnay. Blanc de Blancs har duftnoter af honning samt en sødmefuld smag - dog uden at blive for sød. Blanc de Blancs fra Les Caves Molière er produceret på den traditionelle metode. Denne Blanc de Blancs er Demi-sec. 

Opdatering af billede følger...

1
+
Tilføj til kurv