Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Smagekasse Hyggelige Stunder

550,00 kr.

Smagekasse til hyggelige stunder - og til en god pris
Med denne smagekasse får du en forfriskende smagekasse med 6 flasker - 2 forskellige franske vine og 1 spansk
. Kan eksempelvis nydes en lun forårsdag.

Smagekassen indeholder:
2 fl Entracte Piquepoul fra Les Caves Molière, Languedoc i Frankrig
Hvidvinen er lavet på 100% Piquepoul - en drue som måske ikke er helt så kendt herhjemme, og dermed en mulighed for måske at prøve en nye drue. Den findes primært i Languedoc, Rhone-dalen samt i Catalonien. 

Entracte Piquepoul har en duft af citrusfrugter og grape og smagen er en blanding af frisk frugt som citrusfrugter og grønne æbler kombineret med en let sødme samt en let fylde. Alt i alt en rigtig god forårs- og sommer hvidvin. 

2 fl Ros de Pacs fra Parés Baltà, Penedès i Spanien. Økologisk
Ros de Pacs er en herlig let og frisk økologisk rosé fra en af topproducenterne i Penedès. Rosévinen er lavet på Grenache, Syrah og Cabernet Sauvignon og den er velegnet til at nyde på terrassen eller til et måltid som fx kylling eller en pastaret. Den har en flot mørk fersken farve samt duft af røde bær. Producenten bag er anerkendte Parés Baltà, som laver vine af høj kvalitet og som anvender biodynamiske metoder i marken.

2 fl Mirondela fra Les Caves Molière, Languedoc i Frankrig
En rigtig forårs og sommer rosé fra Languedoc, som har vundet guldmedalje i 2019. Den har en lys fersken farve og en duft af jordbær og grenadine. Den har en let fylde kombineret med friskhed, en let sødme samt en lang eftersmag. Den er lavet på Syrah og Grenache. En virkelig behagelig rosévin.

1
+
Tilføj til kurv