Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Smagekasse Luksus Rosé

869,00 kr.

Rosé luksus smagekasse
Til dig der sætter pris på rosér af høj kvalitet...
Denne lækre smagekasse indeholder 6 flasker inkl. rosé Cava og vores absolut mest solgte rosévin. 

2 fl Rosat de Mitjanit fra Vinyes Domènech, Montsant i Spanien
Denne rosé er lidt unik eftersom rosévin ikke er det der produceres mest af i Montsant. En gastronomisk rosé, lavet på Grenache Peluda, og produceret af Grenache-mesteren Vinyes Domènech. Rosat de Mitjanit er en rosé af høj kvalitet, den har en smuk fersken-farve samt en duft af røde bær som hindbær og jordbær - og da det er en kraftig rosé anbefaler vi, at den serveres til et måltid. 

2 fl Dolce Vita fra Allegria, Languedoc i Frankrig. Økologisk
Dette er vores absolut mest solgte rosé - et sikkert hit. En elegant og lækker rosévin fra en nyere økologisk producent i smukke Languedoc. Tidligere årgange af denne fantastiske rosé har fået stjerner og top-rating i den franske Le Guide Hachette des Vins. Vinen er en afbalanceret blanding af Syrah og Grenache, med en frisk smag.  

Dolce Vita kan bl.a. serveres som aperitif, til mad eller blot gives som gave, da flasken er utrolig elegant i materet glas og med glasprop. 

2 fl Cava Pink fra Parés Baltà, Penedès i Spanien. Økologisk
Klassisk Cava med et twist fra en af top-producenterne i Penedès! 
Cava Pink er en virkelig behagelig rosé Cava med små fine bobler. Den er lavet på de traditionelle Cava druer Parellada og Macabeu - men den 3. traditionelle drue Xarello, er skiftet ud med en af de helt store druer i Catalonien, nemlig Grenache. Cava Pink har en lys laksefarve samt en frisk og frugtig duft af røde bær samt et lille strejf af citrus og fersken. Smagen er frisk med noter af hindbær og jordbær. Bag denne Cava står en af topproducenterne i Penedès, som også anvender biodynamiske processer i marken. 

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager