Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Smagekasse Smag på Priorat

1.299,00 kr.

Smagekasse fra Priorat - når det bare skal være rigtig godt!
Med denne unikke og smagekasse får du 5 forskellige vine ( 6 flasker i alt) fra det helt utrolig smukke Priorat, som er kendt for sine kraftige og tanninrige rødvine. Smagekassen indeholder fx Priorat hvidvin, en fantastisk naturvin samt rødvine som har en herlig friskhed sammenlignet med det man måske typisk forbinder Priorat vine med. Og derudover er der et par af vinene som kun produceres i et begrænset antal pr årgang.  

Smagekassen indeholder:
2 fl Mas Sinén 2017, Hvidvin fra Burgos Porta 
Unik økologisk hvidvin lavet på 100% Grenache blanc fra DOQ Priorat! Der er kun produceret 700 flasker af denne årgang. Hvidvinen er frisk og har lidt fylde i smagen som afsluttes med en citrus og mineralsk eftersmag. Vinen har lageret 5 måneder på franske egetræsfade. 

1 fl Silvestris 2018, naturvin fra Gratavinum
Har du lyst til at prøve en lækker naturvin (rødvin), så har du her muligheden med Silvestris 2018. Denne fantastiske naturvin er lavet på 85% Carignan og 15% Syrah - og så er den lageret på et mix af franske egetræsfade, amphoraer og glaskupler i 7 måneder. 

1 fl Pi 2018, rødvin fra Gratavinum
Kraftig og frugtig økologisk rødvin med duft af mørke modne bær og blomme som også går igen i smagen. Rødvinen virker først rund hvorefter man fornemmer tanninerne. Frisk og lang eftersmag.

1 fl Mas Sinén Negre 2016, rødvin fra Burgos Porta

Denne vin er "storebror" til Petit Mas Sinén. Det er en kraftig, økologisk og kompleks vin, som byder på en herlig friskhed og let sødme kombineret med behagelige tanniner. Vinen har fået 5 ud af 6 stjerner af flaskehalsen.nu 

1 fl Petit Mas Sinén, rødvin fra Burgos Porta
Ligesom sin "storebror" så har Petit Mas Sinén også en herlig friskhed. Petit Mas Sinén er en frugtig økologisk Priorat, hvor smagen domineres af modne frugter og mineralske noter, der kommer fra den stenede jordbund på terrasserne i det bjergrige Priorat. Alt i alt en virkelig lækker Priorat!.

1
+
Tilføj til kurv