Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Smagekasse Grillmad

879,00 kr.

Grill Smagekasse med både rødvin og hvidvin
Så står der grill-mad på menuen i den kommende tid, så får du her en Grill-Smagekasse med både hvidvin og rødvin - og i alt 6 flasker. Alle vinene er økologiske. 

Smagekassen indeholder:
2 fl Blanc de Pacs
En herlig hvidvin fra en af top-producenterne i Penedès, nemlig Parés Baltà. Hvidvinen er lavet på de 3 traditionelle druer fra Penedès, Macabeu, Parellada og Xarello - og druerne er dyrket med henblik på at lave en hvidvin med en frisk og intens aroma fra druerne. Hvidvinen er økologisk og druerne er også dyrket biodynamisk. Kan fx serveres til fisk. 

2 fl Tribu d'A fra Allegria
Tribu d'A - en lettere krydret rødvin som vil være et godt match til en grillet steg. Rødvinen er lavet på Syrah og Mourvèdre - og smagsmæssigt er det Syrah'en der dominerer. Den kommer fra det Sydfranske - og nærmere betegnet den økologiske producent Allegria, som ligger i Languedoc. Og så er Tribu d'A økologisk.  

2 fl Petit Mas Sinén
Økologisk Priorat - men med en skøn friskhed!
Denne rødvin
domineres af smagen af modne frugter og de mineralske noter, der kommer fra den stenede jordbund på terrasserne i det bjergrige Priorat. Petit Mas Sinén har en lang og frisk eftersmag uden at være domineret af den for området ofte markante tanniner.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager