Grill Smagekassen

900,00 kr.

Grill Smagekassen med både rødvin og hvidvin

Selv om det er koldt udenfor, så smager en steg fra grillen stadig fantastisk. Så står der grill-mad på menuen i den kommende tid, så får du her en Grill-Smagekasse med både hvidvin og rødvin - og i alt 6 flasker. Alle vinene er økologiske. 

Smagekassen indeholder:

2 fl Blanc de Pacs
En herlig hvidvin fra en af top-producenterne i Penedès, nemlig Parés Baltà. Hvidvinen er lavet på de 3 traditionelle druer fra Penedès, Macabeu, Parellada og Xarello - og druerne er dyrket med henblik på at lave en hvidvin med en frisk og intens aroma fra druerne. Hvidvinen er økologisk og druerne er også dyrket biodynamisk. 


2 fl Petit Mas Sinén
Økologisk Priorat - men med en skøn friskhed!
Denne rødvin
domineres af smagen af modne frugter og de mineralske noter, der kommer fra den stenede jordbund på terrasserne i det bjergrige Priorat. Petit Mas Sinén har en lang og frisk eftersmag uden at være domineret af den for området ofte markante tanniner.


2 fl Tribu d'A fra Allegria
Tribu d'A - en lettere krydret rødvin som vil være et godt match til en grillet steg. Rødvinen er lavet på Syrah og Mourvèdre - og smagsmæssigt er det Syrah'en der domminerer. Den kommer fra det Sydfranske - og nærmere betegnet den økologiske producent Allegria, som ligger i Languedoc. Og så er Tribu d'A økologisk.  


1
+
Tilføj til kurv