Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Smagekasse til Fisk, Kylling og Aperitif

712,00 kr.

Sommerlig smagekasse til dig der vil prøve forskellige vine...
Med denne smagekasse får du et brag af en smagekasse med 6 forskellige vine samt mulighed for at finde din favorit til sommerens hyggestunder.
I denne franske & spanske smagekasse får du både hvidvin, rosévin samt rosé Cava - inkl. en sølvmedalje-vinder og en guldmedalje-vinder. Vinene i smagekassen kan fx serveres til fisk, kylling og som aperitif.
Nyt billede på vej...

Smagekassen indeholder:
1 fl Entracte Piquepoul fra Les Caves Molière, Languedoc i Frankrig
Hvidvinen er lavet på 100% Piquepoul - en drue som måske ikke er helt så kendt herhjemme, og dermed en mulighed for måske at prøve en nye drue. Den findes primært i Languedoc, Rhone-dalen samt i Catalonien. 

Entracte Piquepoul har vundet sølvmedalje ved Concours des Grands Vin du Languedoc. Den har en duft af citrusfrugter og grape og smagen er en blanding af frisk frugt som citrusfrugter og grønne æbler kombineret med en let sødme samt en let fylde. Alt i alt en rigtig god forårs- og sommer hvidvin. 

1 fl Ros de Pacs fra Parés Baltà, Penedès i Spanien. Økologisk
Ros de Pac er en herlig let og frisk økologisk rosé fra en af topproducenterne i Penedès. Rosévinen er lavet på Grenache, Syrah og Cabernet Sauvignon og den er velegnet til at nyde på terrassen eller til et måltid som fx en pastaret. Den har en flot mørk fersken farve samt duft af røde bær. Producenten bag er anerkendte Parés Baltà, som laver vine af høj kvalitet og som anvender biodynamiske metoder i marken.

1 fl Rosat de Mitjanit fra Vinyes Domènech, Montsant i Spanien
Denne rosé er lidt unik eftersom rosévin ikke er det der produceres mest af i Montsant. En gastronomisk rosé, lavet på Grenache Peluda, og produceret af Grenache-mesteren Vinyes Domènech. Rosat de Mitjanit er en rosé af høj kvalitet, den har en smuk fersken-farve samt en duft af røde bær som hindbær og jordbær - og da det er en kraftig rosé anbefaler vi, at den serveres til et måltid. 

1 fl Mirondela fra Les Caves Molière, Languedoc i Frankrig
En rigtig forårs og sommer rosé fra Languedoc. Den har en lys fersken farve og en duft af jordbær og grenadine. Den har en let fylde kombineret med friskhed, en let sødme samt en lang eftersmag. Den er lavet på Syrah og Grenache.
Nyt billede på vej da Mirondela har fået ny label
  

1 fl Dolce Farniente fra Allegria, Languedoc i Frankrig. Økologisk
Dette er vores absolut mest solgte rosé - et sikkert hit. En elegant og lækker rosévin fra en nyere økologisk producent i smukke Languedoc. Tidligere årgange af denne fantastiske rosé har fået stjerner og top-rating i den franske Le Guide Hachette des Vins. Vinen er en afbalanceret blanding af Syrah og Grenache, med en frisk smag. Rosévinen har i år skiftet navn fra Dolce Vita til Dolce Farniente - men ellers er den som den plejer - lækker og elegant.  

Dolce Farniente kan bl.a. serveres som aperitif, til mad eller blot gives som gave, da flasken er utrolig elegant i materet glas og med glasprop. 

1 fl Cava Pink fra Parés Baltà, Penedès i Spanien. Økologisk
Klassisk Cava med et twist fra en af top-producenterne i Penedès!
Cava Pink er en virkelig behagelig rosé Cava med små fine bobler. Den er lavet på de traditionelle Cava druer Parellada og Macabeu - men den 3. traditionelle drue Xarello, er skiftet ud med en af de helt store druer i Catalonien, nemlig Grenache. Cava Pink har en lys laksefarve samt en frisk og frugtig duft af røde bær samt et lille strejf af citrus og fersken. Smagen er frisk med noter af hindbær og jordbær. Bag denne Cava står en af topproducenterne i Penedès, som også anvender biodynamiske processer i marken. 

1
+
Tilføj til kurv