Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Smagekasse Sommerlig og Økologisk

689,00 kr.

Økologisk Sommer Smagekasse
Med denne spanske smagekasse får du 6 flasker sommerlige vine - alle vinene er fra én af top-producenterne i Penedès nemlig Parés Baltà. Parés Baltà er en økologisk producent, som siden 2012 også har dyrket sine vinmarker med et biodynamisk mindset. Smagekassen indeholder følgende vine:

2 fl Ros de Pacs
Ros de Pac er en herlig let og frisk rosévin, som er velegnet til at nyde på terrassen eller til et måltid som fx en pastaret. Den har en flot mørk fersken farve og aroma af røde bær. Denne rosé er lavet på Grenache, Syrah og Cabernet Sauvignon. Kan fx serveres til pizza eller pasta - eller bare som et glas afkølet rosé på terrassen. 

2 fl Cosmic
Frisk, lækker og aromatisk hvidvin med en intens duft af bl.a. hvide frugter samt en lang eftersmag. Lavet på Xarello og Sauvignon Blanc. Kan fx serveres til en salat, fisk eller en let ost. 

2 fl Blanc de Pacs
Hvidvinen Blanc de Pacs er en frisk hvidvin, lavet på de traditionelle Cava-druer fra Penedès nemlig, Xarello, Parellada og Macabeu. Tre typer druer der her er dyrket med ønsket om at lave en hvidvin, der har en frisk og intens aroma fra druerne

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager