Fri fragt i DK v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Sommerens Smagekasse

665,00 kr.

Find din sommer-favorit med Sommerens Smagekasse
Med denne smagekasse får du mulighed for at smage 6 meget forskellige vine fra Pinot Noir fra Californien, til Riesling fra Tyskland, til sydfransk hvidvin lavet på Chardonnay og Viognier, sydfransk rosé, sprudlende bobler samt en frisk og aromatisk hvidvin fra Catalonien. Når du bestiller 6 flasker hos os, får du altid gratis levering lige til din hoveddør. 

Vin nr 1 - Pinot Noir fra USA
Cycles Gladiator Pinot Noir er en dejlig Pinot Noir fra Californien i USA. Rødvinen er rund og "blød" og byder bl.a. på duft af jordbær og kirsebær. Vinen kan fx serveres til kylling, kalkun eller fisk - eller blot serveres som et godt glas rødvin til en hyggelig stund. 

Vin nr 2 - Chardonnay og Viognier
La Croix blanc er en skøn hvidvin fra en af de ældste vingårde i Languedoc. Den er primært lavet Chardonnay i kombination med Viognier og har en lys gylden farve samt en duft af hvide blomster, abrikos og honning. La Croix har en skøn frisk smag af stenfrugter, citrus - og så har den en god fylde. Du kan fx servere den til skaldyr, fisk eller kylling.

Vin nr 3 - sydfransk rosé
Mirondela fra franske Les Caves Molière er en herlig tør rosévin med en lys fersken farve og en duft af jordbær og grenadine. Den har en let fylde kombineret med friskhed og en let sødme fra druerne. Den er lavet på Syrah og Grenache.  

Vin nr 4 - Mousserende vin fra Spanien
Cavaen Molina Cánovas kommer fra økologiske Chardonnay og Macabeo vinstokke, der står i området Requena vest for Valencia. Producenten bag har ønsket at lave en fin og frugtig Cava. Molina Cánovas har små fine bobler, en hvidlig farve samt en intens aroma med bl.a. duft af æble og citrus. En skøn Cava til når gode venner kommer på besøg.

Vin nr 5 - hvidvin fra Cavaens hjemstavn
Blanc de Pacs er lavet på de 3 traditionelle Cava-druer fra Penedès nemlig, Xarello, Parellada og Macabeu. De tre drue-sorter er her dyrket med det formål at lave en hvidvin med en frisk og intens aroma fra druerne. De tre druer bidrager til vinen på forskellige måder; Xarello giver hvidvinen "krop", Macabeu bidrager med frugtige aromaer og Parellada giver vinen friskhed og florale noter. Hvidvinen er økologisk og vinstokkene er også dyrket biodynamisk. Alt i alt en virkelig dejlig og let hvidvin, som du fx kan servere til fisk og skaldyr, en blandet salat eller hvis menuen står på paella.

Vin nr 6 - Riesling halbtrocken
Denne tyske Riesling fra Pfalz kommer fra en af top-producenterne i Tyskland, nemlig VDP vingården, Fitz-Ritter. Lidt utraditionelt så kommer vinen i en 1L flaske - så den passer rigtig godt, hvis der kommer venner eller familie på besøg og du gerne vil byde på et glas kølig Riesling. Hvidvinen byder på noter af gule æbler, citrus og ananas og kan fx serveres til fisk, sushi eller bare som et glas afkølet hvidvin på terrassen eller under madlavningen.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager