Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Smagekasse Tysk Riesling - fra terrasseriesling til toppen af poppen - Økologisk

1.079,00 kr.

Riesling smagekasse fra VDP producenten Fitz-Ritter
Hvad enten du bare holder af et virkelig lækkert glas Riesling eller hvis du og vinklubben gerne vil smage forskellige Riesling fra én producent for at se hvordan marker, stokke, vinificering, restsukker etc kan påvirke den samme drue i samme område, ja så er dette en oplagt smagekasse. For med denne økologiske smagekasse får du nemlig lejlighed til at smage 4 forskellige tyske Riesling vine fra Fitz-Ritter i Pfalz. 

Riesling nr 1:
Fitz-Ritters Herrenberg Riesling GG. Dette er Riesling når det bare skal være extra godt! Herrenberg er en af Fitz-Ritters tophvidvine og har også klassifikationen VDP Grosse Gewächse. Hvidvinen er økologisk og har frugtnoter, blomsternoter samt en mineralsk duft. Hvidvinen har lageret på både fad og ståltanke. Topanmeldt af Flaskehalsen.
Restsukker: 1,8 g/L 

Riesling nr 2:
Fitz-Ritters Riesling halbtrocken. Hvidvinen kommer i en lidt unik flaskestørrelse, nemlig 1L og byder på noter af bl.a. æbler. Hvidvinen er halvtør og har lidt sødme. Kan både nydes som et godt glas hvidvin eller serveres til et måltid.  
Restsukker: 15,2 g/L

Riesling nr 3:
Fitz-Ritters Flaggenturm Riesling (feinherb) er den næste skønne økologiske Riesling i rækken. Flaggenturm har friskhed i kombination med en behagelig sødme samt en duft af grønne æbler, citrus samt lidt abrikos. 
Restsukker: 14,2 g/L

Smagekassen indeholder
2 flasker Herrenberg Riesling
2 flaske Riesling Halbtrocken
2 flasker Flaggenturn feinherb

Inspiration til hvad vinene kan serveres til
Generelt passer druen Riesling rigtig godt til asiatisk mad og herunder også Sushi samt alt godt fra havet som fx rejer, krebs og fisk. Kan også serveres til en ost - og selvfølgelig nydes i hyggeligt selskab som et godt glas hvidvin. 

Har du lyst til at læse mere om Fitz-Ritter så klik her

1
+
Tilføj til kurv