Fri fragt v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Smagekasse Spanske Naturvin

1.534,00 kr.

Virkelig spændende smagekasse
Hvis du ikke allerede har haft fornøjelsen af at smage Naturvin eller hvis du bare gerne vil prøve flere smagsoplevelse med Naturvin, ja så har vi her en virkelig spændende smagekasse. I smagekassen finder du 2 forskellige hvidvin samt en rødvin. Da alle 3 vine er Naturvin, er der ikke tilsat sulfitter til vinene.

Vin nr 1, Satèl-lit :
Denne hvidvin er lavet på druen Carignan Blanc og byder på en helt særlig smagsoplevelse - i hvert fald hvis du spørger os. Til at begynde med bliver du mødt af ananas-noter, hvorefter vinen skifter karakter og byder på et væld af god syre, citrus noter samt en skøn friskhed. Hvidvinen er elegant med en skøn tekstur og lang eftersmag. En forfriskende hvidvin, som har fået 93 points af Guía Peñín 2021.

Vin nr 2, Silvestris :
En virkelig skøn naturvin fra spanske Priorat. Den har en intens duft præget af modne frugter og krydderier, kombineret med en skøn friskhed. Rødvinen er lavet på en blanding af Carignan og Syrah - primært Carignan. Særligt ved vinen er bl.a., at den har lagret på både amforaer, franske fade samt glaskupler. Tidligere årgang (2017) er blevet topanmeldt af Flaskehalsen og årgang (2015) er blevet vurderet til at være blandt verdens bedste Naturvin af Decanter.

Vin nr 3 Amphora Roja 
Endnu en skøn hvid naturvin fra Parés Baltà. Denne hvidvin er lavet på druen Xarello - og er en helt klar Naturvin. Producenten har kun lavet 2388 stk af denne årgang, så vi er stolte over at have den i vores webshop og i denne smagekasse. Vinen laves kun på de bedste årgange og ønsket har været at udtrykke en hvidvin med karakter, elegance og terroiret fra området. Naturvinen Amphora Roja er kompleks og har en dejlig duft af hvide frugter samt lidt eksotiske noter - og så byder den også på noter af mandler.

Smagekassen indeholder:
2 flasker Satel-lit fra Parés Baltà i Penedès, Catalonien
2 flasker Silvestris (rødvin) fra Gratavinum i Priorat, Catalonien
2 flasker Amphora Roja fra Parés Baltà i Penedès, Catalonien

Inspiration til hvad vinene fx kan serveres til
Satel-lit: Vi ville servere den til et måltid med lyst kød, ovnbagt fisk, ost
Silvestris: Rødt kød
Amphora Roja: Grillet eller ovnstegt fisk

Vil du gerne vide mere om Naturvin og økologisk vin? Så kan du læse vores artikel her: Læs mere om økologiske vine og Naturvin her

Tilbud gælder tom d. 30. april 2023 - eller så længe lager haves

1
+
Tilføj til kurv