Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Riesling smagekasse, Østrig, Tyskland, Alsace og Luxembourg i samme kasse - Økologisk

699,00 kr.

Rieslingsfavoritter fra 4 forskellige lande i en og samme kasse!
NYHED! Hvis man ligesom os elsker riesling, specielt på denne tid af året, så er denne smagekasse med vine fra vores favorit rieslingsområder helt oplagt. Kassen indeholder 6 forskellige riesling fra 4 forskellige lande og er derfor perfekt til en rieslingsmagning sammen med naboen, gode venner eller kollegaerne. Eller du kan også bare drikke dem selv:-)

Riesling nr. 1 (Tyskland, Pfalz):
Tysk mousserende fra VDP producenten Fitz-Ritter lavet på Riesling efter sammen metode som i Champagne med anden gæringen i flasken. Den har må fine bobler samt en aromaer af brødkrummer kombineret med noter af frisk frugt som æble og ikke mindst en god fylde. 

Riesling nr. 2 (Tyskland, Pfalz): 
Flaggenturm Feinherb. Det er en lækker økologisk hvidvin fra Fitz-Ritter. Hvidvinen har en duft af grønne æbler og citrus kombineret med et strejf af abrikos. Smagen er sprød og frisk kombineret med en behagelig sødme. 

Restsukker: 14,2 g/L

Riesling nr. 3 (Kremstal, Østrig):
Weingut Geyerhof er en af pionererne bag organisk vin i Østrig og har siden 1988 dyrket vin økologisk/biodynamisk. Vingården har gået i arv i generationer og med 23 af de bedste hektarer i Kremtal, hører de til i eliten af østrigsk vinproducenter.    

Det afspejles også i denne topanmeldte, smagfulde, mineralske riesling hvor kvaliteten overdøver prisen. Smagen er let fersken og krydderurter og den lette sødme bliver afløst af en frisk citrusafslutning.

Riesling nr. 4 (Frankrig, Alsace):
Moltés, Terre D'Apollon er frisk og frugtig med duft af citrusfrugter, den mineralsk jord og med et snert af petroleum. Smagen er intens fyldig med en let sødme og afsluttes med en god citrussmag. Er god til aperitif men kommer virkelig til sin ret, når den nydes sammen med mad.

Riesling nr. 5 (Remerchen, Luxenbourg):

Det er ikke kun ved Mosel i Tyskland og Alsace, at man kan lave fantastiske Riesling men også i Luxembourg. Vinen her kommer fra Remerschen, fra marken Wintrange Hommelsbierg, der ligger med stejle sydøst vendte skråninger ned mod floden Mosel. Et overset område herhjemme med lækre riesling, der måler sig med sine søstrevine langs floden Mosel.

I smagen er der æbler, citrus og er snert af nødder. 

Restsukker: 12 g/L

Riesling nr. 6 (Tyskland, Pfalz):
Fitz-Ritters Riesling halbtrocken, en vin de fleste vil elske. Hvidvinen kommer i en lidt unik flaskestørrelse, nemlig 1L og byder på noter af gule æbler og ananas. Fantastisk sammenhæng det søde og det syrelige.

Restsukker: 16,3 g/L

4,2 point på Vivino

Inspiration til hvad du kan servere vinene til
Generelt passer Riesling-druen rigtig godt til asiatisk mad inkl. Sushi samt alt godt fra havet som fx rejer, krebs og fisk. Du kan også servere Riesling til en ost - og så kan den selvfølgelig nydes i hyggeligt selskab som et lækkert glas hvidvin. 

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager