Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Sydfransk rødvin fra Prieuré Saint Jean de Bébian, Prieuré Saint Jean de Bébian Rouge 2017

Årgang 2011

397,00 kr.

Fransk rødvin fra en af de ældste vingårde i Languedoc
Denne franske rødvin har samme navn som selve vingården. Vinen har en intens duft af blomme, kirsebær, sort peber og en smule cigarkasse. Smagen er frugtig og kraftfuld med toner af tobak og lakrids samt en lang elegant eftersmag.

Druerne er de klassiske druer Syrah, Grenache og Mourvèdre. Grenache-stokkene er ældre stokke og blev plantet helt tilbage i 1925.

Anmeldelse:
Årgang 2016: Har fået  ud af 6 af flaskehalsen.nu som bl.a. skriver: "Storartet sydfransk med potentiale til endnu mere....I det skønne Sydfrankrig skaber Saint Jean de Bebian en række enormt spændende vine... Det medvirker til, at vinen fremstår meget fyldig og storladen, men at der samtidig bevares en rigtig skøn portion frugt og friskhed. Det er krydret og markant i sin mørke stil, og man fornemmer, at det er en vin, der sagtens kan tåle at blive liggende i vinkælderen i mere end en håndfuld år mere. Det vil få den storladne stil til at falde endnu mere i balance, men allerede nu er det altså en rigtig skøn vin med masser af imponerende smagstræk."


Vintage 2016 i Languedoc:
Årgang 2016 i Languedoc generelt har af Robert Parker fået 92 points, hvilket på hans point scala er en Outstanding årgang. 


Karakteristika:

Druesorter: Syrah, Grenache og Mourvèdre.
Lagring: 1/3 på nye egetræsfade, 1/3 på 1 års fade samt 1/3 på 2 års fade.
Serveres til:
Vinen er fremragende til kraftige retter og herunder specielt vildt.

Serveres ved: 17 grader
Alkohol: 14,5%
Økologisk: Nej

Læs mere om Prieuré Saint Jean de Bébian her

1
+
Tilføj til kurv