Appassimento fra Puglien i det sydlige Italien Denne rødvin er lavet på bl.a. tørret primitivo-druer fra den italienske hæl. Et område der har masser af sol, som sammen med produktionsmetoden, hvor man tørrer druen inden man presser den, giver en vin med let sødme, god balance og fylde. Duften er intens og smagen er kirsebær, modne frugter og vanilje. Druerne til denne vin er håndplukkede og vinen har lagret 12 måneder på franske egetræsfade med medium "toasting" og herefter 4 måneder i flasken.
Karakteristika:
Druesorter: Primitivo, Negroamaro, Nero di Troia Farve: Mørk rubinrød Alkohol: 14,5% Serveres fx til: gryderetter, grillet lever, Andestegen eller blot som et godt glas uden mad Serveres ved: 18 grader Økologisk: Nej
−
1
+
Tilføj til kurv
Vi bruger egne cookies og cookies fra tredjeparter til at personalisere din brugeroplevelse, til markedsføring og til at undersøge, hvordan vores hjemmeside anvendes af besøgende. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at trykke på linket 'Cookies' nederst på siden.