Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

FÆLLESKØB: Pinot Noir fra Vriesenhof Vineyards i Stellenbosch, Sydafrika

289,00 kr.

FÆLLESKØB FOR NYHEDSBREVSMODTAGERE
Fremragende Pinot Noir fra Stellenbosch
Vi skal til et af de store vinområder i Sydafrika, nemlig Stellenbosch. Her finder vi Vriesenhof Vineyards, som står bag denne flotte og komplekse sydafrikanske Pinot Noir. Manden bag Vriesenhof er Jan Coetzee, som købte vingården tilbage i 1980 - men derudover så er han også kendt inden for sportens verden, da han har spillet fløj på det nationale Rugby-hold, Springboks. Vriesenhof Vineyards ligger for foden af Stellenbosch bjerget - et område der i høj grad er påvirket af Atlanterhavet. Til denne rødvin har Vriesenhof anvendt flere kloner af Pinot Noir og fra flere forskellige marker. Vinen er fadlagret.  

Duft - og smagsnoter
Denne Pinot Noir byder på mange forskellige duftnoter som fx jordbær, mørke bær, blåbær, eukalyptus, anis, fad, skovbund - og herudover er vinen let krydret, lidt mineralsk og med et strejf af anis. I smagen er der røde bær, kirsebær og fad og så er den også krydret. Både sødme og tanniner er afdæmpede og syren meget passende. Vinen kan godt minde lidt om en Bourgogne-stil.  

Serveringsforslag
Denne sydafrikanske Pinot Noir kan fx serveres til kalv, lyst kød, vildt og oste. Den kan også serveres som et godt glas rødvin uden mad. 

Specifikationer
Land: Sydafrika
Område: Stellenbosch
Druer: 100% Pinot Noir
Farve: Klar lys ruby
Alkohol: 13%
Serveres fx til: Kalv, fjerkræ, vildt, oste
Serveres ved: Ca 14 grader
Flaskestørrelse: 0,75 L
Kan gemmes i: Op til 10 år
Økologisk: Nej
Indeholder sulfitter: Ja

Til dig der gerne vil vide lidt mere...
Til produktionen af Vriesenhof Pinot Noir har vingården anvendt forskellige metoder til vinificationen, "pump over" og "pushing through the cap" og derudover gennemgår vinen også malolaktisk gæring på fade fra Bourgogne. 90% af vinen ligger 12 måneder på 2. gangs-fade og 10% kommer på nye fade.  


1
+
Tilføj til kurv