UDSOLGT: Dolce Vita, 2019 - økologisk fransk rosévin fra Languedoc

149,00 kr.

Dolce Vita - økologisk rosévin fra Allegria i Sydfrankrig

Elegant og lækker - og vores absolut mest solgte rosé
En skøn økologisk rosévin, som bl.a. kan serveres som aperitif, til mad eller blot gives som gave. Vinen er en afbalanceret blanding af Syrah og Grenache med en frisk smag. Flasken er slank, let matteret og afsluttes med en glas-prop og fremstår utrolig elegant.

Bag denne franske rosévin står den økologiske vingård Allegria, som er opstået igennem et fransk / argentinsk venskab mellem familien Abouville i Languedoc og den argentinske ønolog Roberto de la Mota, som står bag Bodega Mendel i Argentina.


Anmeldelse:

Årgang 2018 har fået ud af 6 af Flaskehalsen.nu
Dolce Vita 2018 har fået 5 ud af 6 stjerner af flaskehalsen.nu som skriver følgende om vinen: 
"I det sydøstfranske hjørne findes der rigtig meget lækker rosé-vin, der kan forsøde sommeren og sæsonen med lune eftermiddage og aftenhygge på terrassen. Allegria Dolce Vita er sat sammen af Syrah- og Grenache-druer, og selvom det er to druesorter med rigtig meget smag og karakter, så er de her håndteret, så de giver en vældigt ren og fin rosé-vin. Den er så smækker-lækker i sin matte flaske og bag sin sarte kulør. Meget fyldig og dyb i sin aroma, og det går igen i smagen. Det er dog stadig meget elegant og nuancerigt, og det giver en rosévin, der i sin kølige form står rent og klart med en imponerende friskhed, og som med lidt højere temperaturer afslører en frugtdybde, der giver den en anden og mere hygsom karakter. Virkelig en skøn rosé."


Karakteristika

Druesorter: Syrah og Grenache
Farve:
Lys fersken
Alkohol: 12.5%
Serveres fx til: Grill, fisk, skaldyr, asiatiske retter eller som aperitif
Økologisk: Ja

Læs mere om Allegria her

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager