Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Amarone fra italienske Costa degli Ulivi. Amarone Marogne Tonde 2014

345,00 kr.

Skøn Amarone fra Costa degli Ulivi i Valpolicella, Italien

Appelation DOCG Classico, Amarone Della Valpolicella 

Produceret på den traditionelle metode

Denne Amarone kommer fra en mindre producent i Valpolicella - nærmere betegnet byen Fumane. Rødvinen har en flot klar rød farve samt en duft af kirsebærtræ og modne frugter. Smagen er rund kombineret med smag af modne frugter, kirsebær - og et lille strejf af vanilie. Og står der enten rødt kød, vildt eller ost på menuen - ja så kunne denne Amarone være et godt match. 

Selve produktionen af denne italienske rødvin foregår iht den traditionelle metode og processen bag Marogne Tonde giver en meget behagelig Amarone med sødme, lidt fad, begrænsede tanniner samt en lysere farve end mange måske forbinder en Amarone med. Alt i alt er der tale om en meget behagelig og balanceret vin med en lang eftersmag. Den har krop - men det er ikke en tung Amarone. 

Karakteristika:
Druesorter: Corvina, Corvinone og Rodinella
Farve: Flot klar rød
Alkohol: 15,5%
Serveres fx til: Vildt, rødt kød og ost
Serveres ved: 20 grader. Bør åbnes 1 time før servering
Økologisk: Nej


Læs mere om Costa degli Ulivi her


Til dig der vil vide lidt mere

Lidt ekstra info
Navnet Marogne Tonde refererer til de stengærder der støtter "terrasserne" i Valpolicella og som er bygget uden cement - men blot ved at følge bakkernes runde former. Producenten bag Marogne Tonde ligger lige uden for byen Fumane, som er en af de 5 landsbyer, som er omfattet af den traditionelle betegnelse "Classico" eller "Classic"

1
+
Tilføj til kurv