Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Sensommerens Smagekasse

609,00 kr.

Find din favorit med Sensommerens Smagekasse
Med denne smagekasse får du mulighed for at smage 6 forskellige vine lige fra Riesling og Pinot Noir (Spätburgunder) fra Tyskland, til sprudlende bobler fra Spanien, til rødvin fra italienske Puglien samt rosévin fra både Frankrig og Spanien. Når du bestiller 6 flasker hos os, får du altid gratis levering lige til din hoveddør. 

Vin nr 1 - Tysk Riesling trocken
Tysk Riesling fra Pfalz og fra en af top-producenterne i Tyskland, nemlig VDP vingården, Fitz-Ritter. Lidt utraditionelt så kommer denne økologiske Riesling i en 1L flaske - så den passer godt til når venner eller familie kommer på besøg og du gerne vil byde på et glas afkølet Riesling. Hvidvinen byder på noter af æble og citrus og kan eksempelvis serveres til fisk, sushi eller blot som et glas køligt hvidvin på terrassen eller under madlavningen. Økologisk.

Vin nr 2 - Pinot Noir fra tyske Fitz-Ritter
Denne Pinot Noir - eller Spätburgunder som druen kaldes i Tyskland, har en lys og klar farve samt en herlig og let krydret og frugtig duft. Rødvinen har en god fylde, bløde tanniner samt en lang eftersmag - alt i alt en skøn rødvin, du fx kan servere til kylling eller fisk. Økologisk.

Vin nr 3 - Sydfransk rosé
Mirondela fra Les Caves Molière i Sydfrankrig er en rigtig sommer-rosé, med en lys fersken farve og en duft af jordbær og grenadine. Den har en let fylde kombineret med friskhed og en let sødme fra druerne - det er dog en tør rosé. Den er lavet på Syrah og Grenache.   

Vin nr 4 - Mousserende vin fra Spanien
En frugtig og skøn Cava til når gode venner kommer på besøg. Cava'en er lavet på Macabeo og Chardonnay druer fra vinstokke, der vokser i området Requena vest for Valencia. Cava'en har fine bobler, en hvidlig farve samt en duft af bl.a. æble og citrus. Økologisk.

Vin nr 5 - Vinuva Primitivo fra Apulien
Italiensk rødvin fra Apulien lavet på Primitivo-druen. Vinen har en intens duft, en god fylde samt en rund smag med noter af modne kirsebær. Rødvinen har ligeledes en behagelig og balanceret sødme dog uden af være alt for sødmefuld i smagen. Økologisk.  

Vin nr 6 - spansk rosévin
Alceño rosé er lavet på druen Monastrell og er en frugtig vin med noter af røde bær. En tør rosévin - dog med lidt sødme fra druerne. Kan fx serveres som aperitif eller til en fisk med en lidt cremet sauce. 

Tilbud gælder t.o.m d. 22. august 2021 - eller så længe lager haves

1
+
Tilføj til kurv