Fri fragt v/køb af 6 valgfrie flasker
Flot Barolo fra La Ficaia
På de sydvendte skråninger i Castiglione Falletto står stokkene perfekt i den lerede og sandede jord. Druerne håndhøstes, når de er fuldmodne og ligger, efter presning og 6 ugers maceration, 30 mdr på slovenske egetræsfade. Resultatet er en kompleks, men elegant Barolo med en skøn bærsmag, krydderier og tydelige tanniner - dog uden at tanninerne bliver for markante. En klassisk Barolo, som absolut er bedst til mad - og gerne efter at have været åben 1 til 2 timer i før servering.
Karakteristika:
Druesorter: Nebbiolo
Farve: Flot rubinrød
Alkohol: 13,5 %
Serveres fx til: Vildt, rødt kød, trøffel-risotto eller bare mad med trøfler, gryderetter, hærdede oste
Serveres ved: 20 grader. Bør åbnes 1-2 timer før servering
Økologisk: Nej