Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Spansk rosévin fra Vinyes Domènech, DO Montsant. Rosat de Mitjanit

169,00 kr.

Kraftig og elegant spansk rosé
Grenache, eller Garnacha som den kaldes i Spanien, er en drue der findes i flere forskellige udgaver - og til denne rosévin er Garnacha Peluda anvendt. Garnacha Peluda kan også oversættes til Behåret Grenache på dansk. Bag Rosat de Mitjanit står Vinyes Domènech, som laver fantastiske vine på Grenache - og dette er hans rosé-udgave. Vinstokkene til Rosat de Mitjanit står højt og i kalkholdigt ler. Det er en kraftig rosévin, som vi vil anbefale at servere til mad - det kunne fx være fjerkræ, spansk tapas, salat eller fisk. 

Vingården Vinyes Domènech ligger i området DO Monsant - et område der ligger lige ved Priorat i Catalonien. Vingården ligger utrolig smukt i et naturreservat omkranset af vinmarker, vilde urter og skov - og her spiller naturen en essentiel rolle, da Vinyes Domènech i høj grad går op i biodiversitet og det at bevare områdets unikke økosystem.  

Anmeldelser af tidligere årgange:
Årgang 2018: Flaskehalsen.nu giver Rosat de Mitjanit 2018 
ud af 6 og skriver bl.a. følgende: 
"I det pragtfulde Montsant-område i Catalonien er Vinyes Domenech noget af det tætteste man kommer på ‘kongerne af Garnacha’. Mellem et utal af storartede vine finder vi også denne rosé-vin...."  "….Det er en meget fyldig og lækker vin, som har en flot portion af afstemte krydderier, der munder ud i en peberpræget afrunding i slutningen, som nærmest inviterer til at afprøve kulinariske eksperimenter, der passer til dette glas. Det er Domenech, når det virkelig spiller – uden at blive fisefornemt. En skøn dybde i en skøn og elegant rosé."

Karakteristika:
Druesorter: Garnacha Peluda
Farve: Ferskenfarvet
Alkoholprocent:
14%
Serveres ved: 12 grader
Serveres fx: Til kylling, tapas, fisk eller en lækker salat

Læs mere om Vinyes Domènech her

Læs mere om Montsant her

1
+
Tilføj til kurv