Fri fragt v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Spansk rosévin fra Vinyes Domènech, DO Montsant. Rosat de Mitjanit

169,00 kr.

Kraftig og elegant spansk rosé
Grenache, eller Garnacha som den kaldes i Spanien, er en drue der findes i flere forskellige udgaver - og til denne rosévin er Garnacha Peluda anvendt. Garnacha Peluda kan også oversættes til Behåret Grenache på dansk. Bag Rosat de Mitjanit står Vinyes Domènech, som laver fantastiske vine på Grenache - og dette er hans rosé-udgave. Vinstokkene til Rosat de Mitjanit står højt og i kalkholdigt ler. Det er en kraftig rosévin, som vi vil anbefale at servere til mad - det kunne fx være fjerkræ, spansk tapas, salat eller fisk. 

Vingården Vinyes Domènech ligger i området DO Monsant - et område der ligger lige ved Priorat i Catalonien. Vingården ligger utrolig smukt i et naturreservat omkranset af vinmarker, vilde urter og skov - og her spiller naturen en essentiel rolle, da Vinyes Domènech i høj grad går op i biodiversitet og det at bevare områdets unikke økosystem.  

Anmeldelser af tidligere årgange:
Årgang 2018: Flaskehalsen.nu giver Rosat de Mitjanit 2018 
ud af 6 og skriver bl.a. følgende: 
"I det pragtfulde Montsant-område i Catalonien er Vinyes Domenech noget af det tætteste man kommer på ‘kongerne af Garnacha’. Mellem et utal af storartede vine finder vi også denne rosé-vin...."  "….Det er en meget fyldig og lækker vin, som har en flot portion af afstemte krydderier, der munder ud i en peberpræget afrunding i slutningen, som nærmest inviterer til at afprøve kulinariske eksperimenter, der passer til dette glas. Det er Domenech, når det virkelig spiller – uden at blive fisefornemt. En skøn dybde i en skøn og elegant rosé."

Karakteristika:
Druesorter: Garnacha Peluda
Farve: Ferskenfarvet
Alkoholprocent:
14%
Serveres ved: 12 grader
Serveres fx: Til kylling, tapas, fisk eller en lækker salat

Læs mere om Vinyes Domènech her

Læs mere om Montsant her

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager