Fri fragt v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Double Lariat fra Jamieson Ranch, Napa Valley, USA.

449,00 kr.

Stor og elegant Cabernet Sauvignon fra Napa Valley
Med Jamiesons Ranch' Double Lariat får du en virkelig flot, elegant og kraftig rødvin fra Napa Valley i Californien. Vinen er både fermenteret og lagret på fade - og delvist på nye franske fade. Navnet "Double Lariat" er en form for en dobblet lasso, og skal ses som en reference til vingårdens ranch. Huset er den sydligste vingård i Napa - et område som generelt er ca 6 grader i gennemsnit køligere end det nordlige Napa og et område præget af havgus og morgentåge, som køler området ned.

Duft- og smagsnoter:
Duften er intens med noter af mørke bær som blåbær, modne kirsebær og brombær samt hindbær. Vinen byder også på noter af cedertræ, sødlig lakrids og vanilje. Smagsmæssigt er den dejlig rund og blød med en fin syre - og noter af moden frugt, vanilje, fad og sødlig lakrids går igen i smagen. Tanninerne er bløde og står lidt frem i eftersmagen, som i øvrigt er lang. Alt i alt en virkelig lækker rødvin. 

Serveringsforslag:
Vi foreslår at rødvinen serveres til rødt kød, grillet kød, lam, ribs eller en gryderet - men kan både serveres med og uden mad. 

Specifikationer:
Land: USA
Område: Napa Valley
Druer: Cabernet Sauvignon
Alkohol: 14,5%
Serveres fx: rødt kød, grillet kød, lam, ribs samt gryderet
Serveres ved: 16-18 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk: Nej 
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

Til dig der gerne vil vide lidt mere...
Jamieson Ranch blev etableret af vin-veteranen Bill Leigon, som også ejer vingården i dag. Vingårdens første årgang var en 2009 - og siden 2017 har vinproduktionen været styret af winemaker Linda Trotta, som har lang erfaring fra Washington og Sonoma, og i 2018 blev hun udnævnt til ”Napa Valley Winemaker of the Year” af North Bay Business Journal.

1
+
Tilføj til kurv