Fri fragt v/køb for min. 599 kr
Aromatisk Cava på de tre klassiske druer
Denne Cava er lavet på de 3 klassiske Cava druer; Macabeo, Parellada og Xarello. Huset bag er familievingården Parés Baltà, der drives af familien Cusiné. Hos Parés Baltà står de to kvindelige winemakers Marta og María Elena bag vinene - og de anvender både tradition og nytænkning i deres vinproduktion. Denne Cava er til dig der godt kan lide tørre mousserende vine.
Duft- og smagsnoter:
Denne økologiske Cava er frugtig og aromatisk i sin stil. Den har en intens næse og en duft af bagværk (kager), lactic noter samt moden hvide frugter. Smagsmæssigt har Cavaen en god balance og det er primært noterne fra lagringsprocessen der træder frem - fx ristede noter og et strejf af gær.
Serveringsforslag:
Cava Brut Nature fra Parés Baltà kan fx serveres som aperitif eller til retter som grillet fisk, ris-retter og pasta. Og så kan den selvfølgelig også serveres som aperitif.
Specifikationer:
Land: Spanien
Område: Penedès
Druer: Macabeo, Parellada og Xarello
Farve: Gylden
Serveres fx til: grillet fisk, pasta eller risretter - eller bare som et godt glas bobler
Serveres ved: 6-8 grader
Flaskestørrelse: 75 cl
Type: Brut Nature
Økologisk: Ja
Biodynamisk: Ja
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen
Til dig der gerne vil vide lidt mere...
Druerne til Cavaen er håndhøstede og presses forsigtigt når de kommer til vineriet. Druerne fermenteres separat ved 16 grader i ståltanke i 2 uger. 2. fermenteringen sker i flasken i henhold til den Traditionelle Metode og lagrer her i ca 24 måneder. Vinen kan også serveres til veganere.
Læs mere om Parés Baltà HER