Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Palazzo Brunello di Montalcino DOCG fra Toscana i Italien. 2015

325,00 kr.

Brunello fra et fantastisk godt år, 2015
Når du skal besøg Palazzo i Toscana, kører man langt væk fra alfavej, ned af små veje igennem vinmarker og olivenlunde - og endelig er du fremme ved en lille bakketop, hvor vingården ligger og troner på toppen, med den fineste udsigt udover vinmarkerne. Her i "Montalcino-land" finder du vingården Palazzo, hvor der er fokus på kvalitet. Druerne til denne flotte rødvin fra Toscana er håndhøstede og vinificerede i ståltanke. Efterfølgende har vinen ligget på store slovenske fade i 36-40 måneder efterfulgt af 6-8 måneder i flasken - og så er den klar til frigivelse, så vi kan få fornøjelsen af dette lækre glas. Hos Palazzo er man ved at overgå til økologisk produktion - en proces der startede tilbage i 2008.   

Duft - og smagsnoter:
Elegant rødvin med noter af røde bær, krydderier samt florale og balsamiske noter. God lang eftersmag med bløde tanniner. Smagen byder også på mineralske noter.

Serveringsforslag:
Du kan fx servere denne Brunello di Montalcino til grillet kød, til en gryderet med vildt - eller til en osteanretning med mellem til kraftige oste. Lad den gerne få en smule ilt inden servering. 

Specifikationer:
Land: Italien
Område: Toscana
Druer: Sangiovese
Alkohol: 15,5%
Serveres fx: til kraftige retter, grillet kød, vildt samt ost
Serveres ved: 14-16 grader. Lad gerne vinen få lidt luft inden servering.
Flaskestørrelse: 75 cl
Økologisk: Nej
Indeholder sulfitter: Ja, alle vine indeholder sulfitter, da de opstår under fermenteringen

Til dig der gerne vil vide lidt mere....
Historien bag Palazzo går 3 generationer tilbage - og her på vingården er der fokus på kvalitet og tradition samt respekt for naturen. Der anvendes fx ikke kemisk gødning, men naturlig gødning. Jordbunden i området er præget af kridtjord ca 200 meter under jordens havoverflade, som så højere oppe bliver til sand og mergel. Palazzos vingård ligger øst for den hyggelige middelalderby Montalcino og på øst-vendte skråninger i en højde af 320-350 meter over havets overflade. Der laves ca 22.000 flasker om året, så det er et mindre vinhus.   

1
+
Tilføj til kurv