Fri fragt
 v/køb af 6 valgfrie flasker

Tilmeld nyhedsbrev her og få 10% rabat på første køb

Romitorio Brunello di Montalcino. 2016

519,00 kr.

Virkelig flot Brunello fra Castello Romitorio

Denne Brunello er Castello Romitorios Flagskib. Den er lavet på ren Sangiovese fra slottes egne marker i det nordvestlige område af Montalcino. Druerne til denne rødvin håndhøstes og sorteres herefter nøje inden og efter afstilkning. Rødvinen ligger 24 måneder på egetræsfade og herefter 12 måneder på flasken inden den frigives. En stor og flot vin, som har et lagt lagringspotentiale, hvis du altså kan lade den ligge i vinkælderen. Farven er rubinrød og vinen byder på en duft af kirsebær, viol og granatæble samt et strejft af salvie. Og med tiden kan man også finde noter af skovbund i vinen.


Når du skal servere vinen foreslår vi, at du dekanterer den kortvarigt inden serveringen. Den kan også nydes let afkølet til fx vildt med masser af lækre svampe eller kraftige retter.     

 

Lidt om vingården bag:
Italienske Castello Romitorio har siden 1984 dedikeret sig til Brunello de Montalcino-vine. Et indgående kendskab til, og respekt for, det lokale landskab og traditioner, er med til at udforme Castello Romitorio gøren, hvad enten det er i marken, i vineriet eller i kælderen – og den sidstnævnte har ikke bare ønologisk funktion, men huser ligesom resten af slottet en række af kunstneren Sandro Chias værker, og fungerer som et sted for fordybelse, research og eksperimenteren indenfor vin og kunst.


Karakteristika:
Druesorter: Sangiovese
Serveres fx til: Vildt med svampe, steg og andre kraftige retter
Serveres ved: Kan både serveres let afkølet og ved ca 16 grader
Økologisk: Nej

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager